Today.ua

“Стала студенткою“: Олександр Педан зізнався, де навчатиметься його красуня-дочка

18-річна донька Олександра Педана цього року вперше йде до університету. Стало відомо, куди вступила дівчина, яка кілька місяців тому поїхала до Польщі.

Нещодавно український шоумен розповів, що після початку російського вторгнення разом із сім'єю поїхав до своїх батьків до Хмельницького. Але житлова площа не дозволяла усім комфортно жити, а тому дочка Олександра Педана вирішила поїхати з хлопцем до Польщі. Попри те, що дівчинка могла залишитися за кордоном і вступити до будь-якого європейського ВНЗ, який забажає за спрощеною системою для українців, вона вирішила вступити до навчального закладу на батьківщині.

"Вітаю всіх з 1 вересня, з Днем знань, з початком нового навчального року! Аж не віриться, але цього року Лєра до школи вже не йде...", - зазначив зірковий татко.

Шанувальникам Олександр Педан повідомив, що Лера вступила до Українського Католицького Університету у Львові на спеціальність "соціологія".

"Пишаюся своєю Лєрою, яка, по-перше, цей період пройшла сама, а, по-друге, обрала університет саме в Україні, бо для нас зараз пріоритетно навчається тут. У нашій країні найкраща освіта, і важливо, щоб українські діти її отримали і потім працювали, відновлювали та відбудовували нашу Неньку", - наголосив шоумен.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Oleksandr Pedan (@pedanos)

Також Олександр Педан побажав усім насиченого навчального року, висловивши сподівання, що скоро всі діти України зможуть ходити до шкіл як раніше.

Нагадаємо, Ольга Цибульська вперше показала обличчя свого чоловіка: "Тепер видно, що син схожий не на Дзідзьо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ