Today.ua

Стала нижчою і товстішою: дочка Олени Кравець показала, як не треба одягатися взимку

19-річна Маша Кравець може похвалитися чудовими даними. Дочка Олени Кравець успадкувала у матері прекрасну зовнішність і струнку фігуру. Завдяки танцювальним заняттям дівчині вдається підтримувати фізичну форму та сформувати апетитні вигини. Але навіть таке ідеальне тіло можна зіпсувати невдало підібраним одягом.

Зараз у моді оверсайз, чим невимовно засмучені чоловіки, адже їм подобається дивитися на жіночу фігуру, а не шукати її під складками одягу. Але все ж таки модниці віддають данину сучасним віянням, особливо молоді люди.

В особистому обліковому записі в Інстаграм-сторіз Маша Кравець опублікувала нове фото, похвалившись своїм вбранням, яке вона обрала. Наразі дівчина знаходиться у Польщі, де стоїть досить холодна погода, тож дочка Олени Кравець віддала перевагу багатошаровості.

Її вибір упав на широкі спортивні штани кольору хакі, чорні кросівки, трендовий об'ємний чорний бомбер, невелику сумочку-багет, яку одягла через плече, і темно-сірий шарф, який пов'язала на голову. А образ завершила стильними сонцезахисними окулярами.

Незважаючи на те, що Маша Кравець обрала всі трендові деталі гардеробу, не було дотримано пропорцій, і дівчина виглядає як куля. До того ж, ще більшого обсягу її зовнішньому вигляду додає невдало підібрана сумочка - занадто маленького розміру.

Було б краще, якби замість широких штанів донька Олени Кравець одягла легінси та високі черевики, прямі джинси та черевики на шнурівці. Або ж замінила верхній одяг на не такий об'ємний.

Нагадаємо, донька Олени Кравець у джинсах клеш показала трендовий образ у стилі 00-х.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ