Today.ua

Через 22 роки: як зараз виглядає головний актор фільму “Міс Конгеніальність“

Американський актор Бенджамін Бретт найбільш відомий за роллю агента Еріка Метьюза у фільмі "Міс Конгеніальність". Він зіграв роль агента ФБР та коханого героїні Сандри Буллок, який допомагає їй знайти терориста на конкурсі краси.

Днями 58-річний актор із перуанським корінням з'явився на Венеціанському кінофестивалі, де відбулася прем'єра нового фільму за його участю – вестерну Волтера Хілла "Померти за долар".

За 22 роки після виходу фільму "Міс Конгеніальність" Бенджамін Бретт, звісно, змінився, проте залишився таким же чарівним красенем.

На червоній килимовій доріжці він з'явився в класичному темно-синьому костюмі із завуженими штанами, білій сорочці та краватці. Актор уклав волосся назад, а також відростив еспаньйолку.

"Бенджамін Бретт старіє як гарне вино!", "Я не впізнала Бенджаміна", "Боже, Бенджамін Бретт вогонь", "Вау, Бен Бретт... давно його не бачила... досі такий же красень", - захоплюються користувачі соціальних мереж.

Бенджамін Бретт прославився завдяки ролі детектива Рейнальдо Кертіса у серіалі "Закон та порядок". Після цього він знявся у фільмах "За кров сплачують кров'ю", "Трафік", "Жінка кішка". Актор не знімався з 2017 року, а до цього з'явився у картинах "Доктор Стрендж", "Афера під прикриттям", "Стукач", а також озвучив героїв мультфільмів "Нікчемний я 2" та "Таємниця Коко".

Нагадаємо, красень Брендан Фрейзер із "Мумії" здивував своїм зовнішнім виглядом: "Не віриться, що йому всього 53".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ