Today.ua

Спікер Ради назвав імена п'яти найвпливовіших політиків: хто реально рулить Україною

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков «скромно» зарахував себе до числа п'яти найвпливовіших політиків України. Хто ще, крім самого Разумкова, управляє долею країни?

В українському політикумі, як розповів спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков, є кілька людей, яких можна назвати на сьогоднішній день найбільш впливовими. Імена цих вершителів доль простих українців всім знайомі.

Дмитро Разумков вважає себе одним з найвпливовіших політиків України, а також у список потрапили президент країни Володимир Зеленський, глава офісу президента Андрій Єрмак, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, а також глава МВС, якого так і не змогли усунути з посади після перестрілки в Броварах і події в Кагарлику, Арсен Аваков.

Рейтинг впливових політиків Дмитро Разумков озвучив в інтерв'ю інтернет-порталу «Страна».

«Володимир Зеленський, Андрій Єрмак, прем'єр Денис Шмигаль, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков... Тут немає ранжирування. А хто п'ятий? Голова Верховної Ради», – відповів Дмитро Разумков на питання журналіста.

Зазначимо, що раніше Разумков, висловлюючи свою точку зору щодо чуток про те, що до осені в Україні готується переворот, заявив, що Арсен Аваков не може керувати подібними процесами, оскільки є членом команди президента і Міністром внутрішніх справ.

Нагадаємо, раніше Дмитро Разумков без зайвої скромності заявив, що у народних депутатів України занадто низькі зарплати, а повинен бути гідний рівень забезпечення нардепа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ