Today.ua

“Рятувальник Малібу, а не України“: Влад Яма з'явився у червоних шортах на пляжі у Майамі

Український танцюрист та хореограф поділився відвертим фото. Він позував в одних червоних шортах на пляжі Майамі. Шоумена порівняли з героями американського серіалу "Рятувальники Малібу".

Суддя конкурсу "Танці із зірками" та "Україна шукає таланти" знявся напівоголеним на пляжі. Він вказав локацію – Майамі, американський штат Флорида. 40-річний Влад Яма тримав у руках професійний рятувальний поплавець під колір своїх шортів. Артист запропонував шанувальникам купити оригінальні лоти за його участю – від тренувань до менторства.

Яма нагадав, що його послуги користуються підвищеним попитом, тому бажаючим не слід час.

"Кількість місць на кожен лот, звичайно ж, обмежена, бо хто перший – той молодець", - з гумором зазначив улюбленець публіки.

Не всі передплатники знаменитості надихнулися мальовничим краєвидом та красою Ями. Багато хто звернув увагу на те, що в Україні війна, а Влад виїхав із країни і живе у своє задоволення в США.

"Харків дуже за вас радий", "Добре тим, кому добре", "Супер, ви красень, але чому не в Україні", "Кому війна, а кому розкіш заокеанська", "Допомагаєте армії своїм голим торсом", "Захоплюватися вашою фігурою не будемо, не той час", "Рятувальник Малібу, а не України", - дорікнули танцюриста фоловери.

Дружина Влада, Лілія Яма заступилася за чоловіка. Вона заявила, що негативні коментарі не на часі.

"Ніхто не має права засуджувати право вибору кожного з нас! Не судіть, щоб вас не судили. Ніхто не знає обставин кожного", - написала обраниця хореографа.

Яма подякував порадникам за заклики взяти автомат у руки та йти захищати Батьківщину, на яку напали російські окупанти.

"Окремо дякую категорії людей-порадників на кшталт "ти маєш", і "а чому не з автоматом" за те, що виявили себе… І пішли на інші сторінки. Ну, чи я допоміг. Так, ситуація екстремальна, кожен має право на свою думку. Але я не бачу сенсу комусь щось доводити, є важливіші справи. Люблю вас", - написав Влад.

Нагадаємо, що Влад Яма виїхав до США ще до початку повномасштабного наступу рашистів. Він із сім'єю прийняв рішення залишатися за кордоном.

Раніше Влад Яма показав, як відзначив день народження сина Леона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ