Today.ua

Спагетті з куркою: як приготувати апетитну страву на вечерю за півгодини

Спагетті з куркою – досить ситна страва, яка стане чудовим варіантом обіду чи вечері. Вони швидко готуються та виходять дуже ніжними, а м'ясо – соковитим. Якщо приготувати страву правильно, вона швидко зникне зі столу – і компліменти господарці забезпечені.

Спагетті з куркою у вершковому соусі вийдуть цікавішими за смаком, якщо готувати їх разом, а не окремо. Так м'ясо протушкується і не матиме шансів залишитися жорстким.

Вам знадобляться такі інгредієнти:

Спочатку потрібно зробити засмажку. Наріжте цибулю дрібним кубиком та обсмажте на оливковій олії до золотистого кольору. Додайте томатну пасту та обсмажуйте кілька хвилин, постійно помішуючи.

Наріжте невеликими шматочками помідор і додайте в сковороду. Протушкуйте засмажку кілька хвилин на невеликому вогні.

Курку промийте і наріжте м'ясо на скибочки потрібного розміру. Відправте їх тушкувати до овочів - на це піде не більше п'яти хвилин.

Посоліть та поперчіть страву, додайте улюблені спеції: можна вибрати спеціальні – для курки. Влийте вершки або сметану і накрийте сковороду кришкою.

Коли м'ясо з овочами буде готове, кладіть спагетті в швидку і влийте трохи окропу. Тушкуйте спагетті з куркою, поки рідина не випарується і всі продукти приготуються.

При подачі посипте страву нарізаною зеленню. Смачного!

Нагадаємо, як приготувати суп по-французьки з куркою за простим рецептом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ