Today.ua

“Зовсім параноїк“: дивний жест Путіна спантеличив лідерів країн G20

В Осаці (Японія) на саміті країн G20 президент Росії Володимир Путін, який сидів за столом разом з іншими учасниками заходу, пив з власної посуду — склянки білого кольору. Відео виклали у Twitter. «Дід вже зовсім параноїк. Навіть на G20 зі своєї склянки п'є», — йдеться у коментарі до відео.

https://twitter.com/i/status/1144593446394572800

Поява Путіна зі своїм кухлем на урочистій вечері з учасниками саміту викликало активне обговорення не тільки в соціальних мережах, але і в західній пресі. Якщо спочатку ЗМІ писали про побоювання російського президента бути отруєним, то пізніше блогери відзначили дивну форму кружки, з якої щось пив Путін. Зокрема, раніше президента РФ бачили з аналогічним кухлем на одній з його прямих ліній.

До речі, на дні кружки помітний невеликий отвір, а на самому корпусі є щось типу наклейки у вигляді російського герба. Деякі користувачі соцмереж зазначили, що під час вживання диво-напою Путін тримався рукою за місце, де була наклейка. Це стало причиною припущень, що сама наклейка і була кнопкою, а кухоль — інгалятором. Чи це так — поки не відомо.

Хтось припустив, що Путін пив чай з медом, оскільки на саміті G20 був застуджений.

Але і чутки про хворобу Путіна ходять давно.

https://youtu.be/biL2FBo96Zk

Нагадаємо, Путін готовий звільнити українських моряків за однієї умови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ