Today.ua

Зовсім не старіє: 47-річна Єва Лонгорія у прозорій сукні з глибоким декольте зачарувала молодою зовнішністю

Єва Лонгорія у прозорій сукні з глибоким декольте викликала фурор своїм зовнішнім виглядом. За останні кілька років фігура зірки зазнала серйозних змін, але актриса змогла повернутися у форму.

Єва Лонгорія на Оскарі 2023

Американська актриса Єва Лонгорія з'явилася на 95-й церемонії нагородження премії "Оскар" у розкішному образі від ZUHAIR MURAD. Вибір зірки серіалу "Відчайдушні домогосподарки" пав на прозору сукню з акцентом на талії, ефектним глибоким декольте, вільними рукавами та манжетами, хусткою на шиї та неймовірно красивим візерунком.

Єва Лонгорія під час вагітності

Зірка, якій 15 березня виповниться 48 років, доклала величезних зусиль, щоб повернутися у форму. 2018 року напередодні свого 44-річчя Єва Лонгорія вперше стала мамою. Тоді 155-сантиметрова актриса набрала кілька десятків зайвих кілограмів та перестала бути схожою на себе. Більше року зайняло в актриси, щоб скинути зайві кілограми, і ще рік вона працювала у спортзалі, щоби підтягнути фігуру.

Зараз вона виглядає так само, як і під час зйомок серіалу "Відчайдушні домогосподарки". Єва Лонгорія стала прикладом для багатьох жінок, довівши, що все можливе – якщо йти до своєї мети маленькими, але впевненими кроками.

Нагадаємо, Єва Лонгорія без макіяжу вразила красою та молодістю – ще одна Джей Ло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ