Today.ua

Солістка KAZKA зробила наймоднішу зачіску 2022 року

Солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька поділилася з шанувальниками своїм оновленим образом. Українська співачка не лише зробила нову трендову зачіску, а й змінила колір волосся. Фанати у захваті.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Олександра Зарицька опублікувала рідкісне нове фото. У кадрі постала дуже красива дівчина з темним кольором волосся і стильною зачіскою. Артистка зробила каскад на довге волосся - завдяки шарам стрижка виглядає пишніше і цікавіше. Також виконавиця відмовилася від макіяжу на очах, а нанесла лише рум'яна та ефектний блиск із мокрим ефектом.

"Вперше за всі ці дні вибралась у цивілізацію. До цього — намагалась зловити зв’язок рано вранці біля траси за містом. Такі тепер розваги. А ще я встигла пофарбувати волосся. Сама. Що скажете? - зазначила Олександра Зарицька. - Знаю, буває дуже непросто, та пам‘ятайте, що я вас обожнюю і дуже пишаюся всіма нами!"

Шанувальники звернули увагу на те, як схудла солістка гурту KAZKA і наскільки вона прекрасна без макіяжу.

"Ви така втомлена, але все одно красива", "Оооо, схудла", "Красуня", "Ви дуже красива, головне справжня без конфеті та мішури", "Нереальна", "Вам, Саша, без мейка ще краще, ніж з ним ... красива!!", "До речі, класний колір", - пишуть фоловери під фото.

Нагадаємо, солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька вперше показала спільне фото з бойфрендом: романтична відпустка в Карпатах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ