Today.ua

Софія Ротару переживає важку втрату: в родині співачки сталася трагедія

Знаменита співачка Софія Ротару переживає трагедію. Шанувальники висловлюють слова співчуття улюбленій артистці.

У фанаккаунті неповторної виконавиці в Instagram з'явилася сумна звістка. Пішов з життя чоловік старшої сестри Софії Ротару – Лідії Михайлівни.

Сергій Хлябич помер вранці 24 березня. «Сумуємо і співчуваємо», – свідчить підпис до фото чоловіка в соціальній мережі.

Більше 40-ка років тому Сергій Хлябич і Лідія Михайлівна стали чоловіком і дружиною. Вони пройшли рука об руку все життя, виховали прекрасну доньку. Соня взяла псевдонім Кей і будує вокальну кар'єру, як і її тітка – Софія Ротару.

Зазначимо, що близько 20 років тому сама Софія Михайлівна пережила страшну трагедію, коли помер її коханий чоловік – Анатолій Євдокименко. Співачка прожила у шлюбі з ним 34 роки, це стало для неї справжнім ударом, від якого вона довго не могла оговтатися.

Пізніше зірка зізнавалася, що повернутися до життя, вийти з депресії і взяти себе в руки їй допоміг її єдиний син Руслан. Хлопець умовляв матір займатися улюбленою справою. В результаті сцена стала віддушиною, вона ж і допомогла загоїти душевні рани.

Софія Ротару після смерті чоловіка заміж так і не вийшла.

Нагадаємо, раніше в Мережі обговорювали надто відверте вбрання співачки. Софія Ротару здивувала неймовірним декольте, шанувальники в розгубленості...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ