Today.ua

Софія Ротару відреагувала на масовий ракетний удар по Києву та показала фото зі столиці

Довгий час народна артистка Софія Ротару мовчала про війну. Більшість навіть почала думати про те, що виконавиця вирішила відсидітися на двох стільцях, адже після 2014 року вона активно виступала в Росії.

З'явилася артистка після того, як її номер телефону злили в Мережу, і вона, мабуть, почала отримувати масу негативних повідомлень та дзвінків.

Зараз зірка зрідка заходить у свій аккаунт в Інстаграм – здебільшого, якщо трапилося, на її думку, щось жахливе – на кшталт теракту у Кременчуці, коли російська ракета впала на робочий торгівельний центр, чи вчорашній масовий ракетний удар по українських містах.

В особистому обліковому записі в Інстаграм Софія Ротару опублікувала фото зі столиці, показавши наслідки атаки.

"Київ. 10.10.2022", - зазначила у публікації співачка, супроводживши пост емодзі у вигляді розбитого серця.

Тим часом артистка висловлюється дуже обережно, хоч і засуджуючи дії Росії. Однією з її рідкісних заяв було ось це:

"Незалежність і Свобода коштують дорого – це правда, але невже вона варта того, щоб російські ракети знищували мирних жителів, дітей та руйнували міста України. Ці факти розривають моє серце на шматки! Я в Києві! Молюся за наших захисників та мир в Україні" .

Також зірка ініціювала збір на свій день народження, зазначивши, що підтримує проект "БОН бокс" із першого дня повномасштабної війни. Проект дбає про дружин і дітей військовослужбовців, які пішли на фронт, і матерів з дітьми, які втратили батька та чоловіка на цій війні.

Нагадаємо, Алла Пугачова після ракетного обстрілу України звернулася до своїх шанувальників: "Молюсь за вас".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ