Today.ua

“Соковита“: розповніла Ганна Неплях похвалилася пишною фігурою в облягаючій сукні з високим розрізом

Після початку війни найвродливіша українка Ганна Неплях дала собі розслабитися. Вона заїдала стрес і помітити не встигла, як набрала 10 кілограмів, а то й більше. "Міс Україна Всесвіт 2021" зізнається, що вона не поспішає худнути, даючи собі час прийти до тями.

Варто зазначити, що навіть набравши зайві кіло, Ганна Неплях не стала виглядати гірше. Вона стала ще кращою, ще фігуристішою і ще спокусливішою. Але найголовніше - як вона підносить себе. Переможниця конкурсу краси любить себе у будь-якій вазі, вбирається як раніше і прагне підкреслити свою сексуальність. Всім нам треба було б у неї повчитися.

В особистому обліковому записі в Інстаграм найкрасивіша українка опублікувала нове фото. У кадрі 28-річна уродженка Дніпра постала у трендовій сукні на одне плече, з вирізом на талії та високим розрізом до стегна. Образ Анна Неплях доповнила стильними босоніжками та трендовими прикрасами, а волосся уложила у мокру зачіску.

Вбрання у всій красі підкреслило апетитні форми королеви краси. До того ж у сторіз дівчина опублікувала інше фото, на якому вона не намагається позувати.

Аня не боїться посміятися з себе, публікуючи кумедні фото, на яких у неї видно друге підборіддя, де вона корчить мордочки або показує складки на тілі.

Нагадаємо, найкрасивіша українка Ганна Неплях повторила культовий образ Моніки Беллуччі - не гірша за Малену.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ