Today.ua

Зняли бинти та тампони: молода дружина Віктора Павлика показала себе після пластики

Молода дружина Віктора Павлика зважилася на пластичну операцію і не одну. Шанувальникам вона розповіла про пройдений шлях, протести чоловіка і показала результат після того, як їй зняли бинти.

Дружина Віктора Павлика зробила пластику

Несподівані кадри показала Катерина Репяхова, яка зробила дві довгоочікувані пластичні операції. 28-річна дружина успішного українського співака змінила форму носа (ринопластику) та підборіддя (ліпофілінг), перекачавши жир із живота в обличчя.

Колишня концертна директорка Віктора Павлика вирішила тримати своїх підписників у курсі, і чесно розповісти їм, що з нею відбувається. Вона опублікувала кадри після операції, показавши опухле обличчя в бинтах. Незважаючи на те, що їй боляче, у неї синці під очима і неможливо дихати носом, Катя зізналася, що плаче від щастя. Також в неї трохи болить живіт, звідки лікарі брали жир, який перекачали їй у підборіддя.

Віктор Павлик був проти того, щоб дружина робила операції і навіть погрожував, що не прийде до лікарні, але не зміг стримати обіцянку. Він відвідав кохану та самостійно займався дитиною, поки вона була відсутня вдома.

"Моя мрія збулася, плачу від щастя. Ви не уявляєте, яка я щаслива. Тепер за грудьми", - зазначила дружина Павлика, натякнувши, що тепер має намір збільшити розмір бюсту.

Також Репяхова показала себе після того, як лікар зняв їй бинти та тампони під носом. У блогерки ще трохи опухле обличчя і синці під очима, а також запекла кров у носі. Але результат, за її словами, вартий усіх страждань.

Нагадаємо, ми показували чотири зірки, які зробили пластику та ніхто не помітив – ювелірна робота хірурга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ