Today.ua

Знову як хлопчик: Дочка Анджеліни Джолі підстригла “їжачок“ і стала копією мами у 90-х

Дочка Анджеліни Джолі та Бреда Пітта вирішила повторити образ своєї знаменитої матері, коли тій було 22 роки. Юна дівчина приголомшила публіку, з'явившись із практично поголеною головою.

З дитинства стиль Шайло Джолі-Пітт відрізнявся від інших дівчаток. Вона носила коротку стрижку і віддавала перевагу безстатевому одягу. Якийсь час у пресі навіть з'явилися повідомлення, що спадкоємиця голлівудського подружжя планує змінити стать.

Але буквально недавно дочка Анджеліни Джолі і Бреда Пітта розцвіла як гидке каченя, перетворившись на прекрасного лебедя. Разом з мамою вона прикрашала килимові доріжки позуючи у сукнях, з макіяжем на обличчі та довгим волоссям, яке зазвичай укладала у високі зачіски.

А днями вона потрапила до об'єктивів папараці з практично обритою під нуль головою. Шайло Джолі-Пітт зняли, коли вона приїхала до зоо-магазину, щоб купити собачі ласощі. Шанувальники, дивлячись на знімки дівчинки, не змогли визначитися, на кого найбільше схожа Шайло. В якісь моменти вона – копія батька, в інші – матері.

Неможливо приховати жіночність та приголомшливі модельні дані юної дівчини навіть короткою стрижкою. У дочки Анджеліни Джолі та Бреда Пітта фантастична  постать і нескінченно довгі стрункі ноги, які вона продемонструвала у коротких сірих шортах. Також дівчинка-підліток одягла високі кеди та об'ємну чорну худі.

Цей новий образ Шайло нагадує стиль її матері. У 1997 році, коли Анджеліні Джолі було 22 роки - на шість років менше, ніж дівчинці зараз, вона обрізала своє довге волосся для зйомок у фільмі "Джиа". Актриса захоплювала публіку на червоних доріжках своєю короткою зачіскою, а зараз – подібністю до дочки.

Нагадаємо, 14-річна донька Анджеліни Джолі та Бреда Пітта вразила красою - рідкісне фото Вів'єн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ