Today.ua

Зніміть це негайно: чотири застарілі светри на осінь-зиму 2022

Запорука стильного та сучасного гардеробу не тільки в умінні комбінувати речі. Самі речі мають бути актуального крою, фактури і навіть кольору. Багато светрів, які є в гардеробі майже кожної жінки, втратили свою актуальність. Стилісти розповіли, якого одягу краще позбутися цього року.

Холоди підкралися непомітно і настав час діставати зимовий гардероб. Светр - одна з найбільш затребуваних деталей осінньо-зимового гардеробу. І щоб образ виглядав стильно, потрібно насамперед звернути увагу на актуальність светра.

Чотири застарілі светри на осінь-зиму 2022

Светри облягаючого крою, які щільно сидять по фігурі – це справжній антитренд уже не перший рік. І якщо в гардеробі ще завалявся цей динозавр, його краще пожертвувати бідним. Однак не всіх облягаючих светрів варто позбавлятися. Однотонні, базові речі можна використовувати для створення багатошарових образів – вдягати їх під сорочку, жилет, безрукавку чи кардиган. Замість светра облягаючого крою краще придбати трендову оверсайз модель. Об'ємні светри чудово виглядають абсолютно з будь-яким одягом – від класичних штанів до мініспідниць.

Светри яскравих відтінків "вирви очі" теж пішли в небуття. Вони роблять образ дешевим. Найкраще віддавати перевагу базовим відтінкам, або кольорам червоного, жовтого, зеленого та синього, але приглушених тонів.

Светри зі складними малюнками та візерунками можуть, як зовсім зіпсувати образ, так і стати його родзинкою. Якщо ви молода дівчина, то вдягнувши чудовий светр з мініспідницею та трендовими аксесуарами, зробите фурор, а якщо ви зріла жінка у штанах та чудному светрі, то це буде вже не те. Найкраще віддавати перевагу акуратнішим принтам, на кшталт смужки або навіть хижому.

Светри з короткими рукавами або трикотажні футболки – це щось з далекого минулого, що в сучасному світі можуть стильно вписати у свій гардероб тільки справжні гуру. Краще замінити цю деталь гардероба на в'язаний жилет, який можна носити з футболкою, светром, сорочкою.

Нагадаємо, названо найстильніше осіннє взуття на підборах 2022 року – красиво та зручно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ