Today.ua

Складно залишитись непоміченою: новий образ Олена Зеленської

Олена Зеленська вміє за допомогою звичайнісіньких речей, можна сказати базових, створити образ, від якого неможливо відірвати погляд. І один із її останніх виходів не став винятком.

Днями перша леді України взяла участь у засіданні Міжвідомчої координаційної ради з питань охорони психічного здоров'я та надання психологічної допомоги особам, які постраждали внаслідок агресії РФ. У рамках зустрічі було презентовано стратегію програми: "маємо пояснити, чому потрібно звертатися до фахівців із психічного здоров'я, не боятися психологічної підтримки, не соромитися її, прокласти для них маршрути допомоги та навчити самодопомоги".

За столом з експертами та фахівцями Олена Зеленська з'явилася у чудовому образі. Її вибір упав на трендовий сірий гольф із нестандартною стоячою горловиною в рубчик. Поверх вона накинула темно-сірий піджак у чорну клітку зі світло-сірими рядками. Перевагу перша леді віддала трендовому приталеному жакету з підплічниками, який вигідно наголосив на її фігурі.

Образ вона завершила невеликими акцентними золотими сережками у формі квадрата, а волосся поклала в елегантну зачіску. У макіяжі дружина Володимира Зеленського дотримувалася природних відтінків, підкресливши очі.

Нагадаємо, Олена Зеленська показала наймодніший светр 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ