Today.ua

Домашнє солодке печиво без цукру: просто перебити все блендером і запекти

Так хочеться часом з'їсти чогось солоденького, але багато магазинних продуктів містять у випічці та десертах занадто багато цукру та різні додаткові "єшки", які шкідливі для здоров'я людини. А тому не треба бігти до магазину, можна приготувати усе вдома.

Домашнє печиво з кураги та журавлини - рецепт

Цей рецепт настільки простий, що навіть не потребує покрокового відео або фото приготування, адже потрібно лише перебити всі інгредієнти блендером і відправити випікатися.

Печиво хоч і без цукру, але досить калорійне та ситне – тому краще з'їсти його до обіду. Термін придатності такого печива 2-3 дні, якщо зберігати у герметичній скляній банці.

Складові:

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від ПРИКОРМ/BLW▫️Харчування дітей▫️РЕЦЕПТІ (@roksolana.harasymiv)

Спосіб приготування:

  1. Курагу та журавлину заливаємо на 10 хвилин у окропі. Після цього споліскуємо і відкидаємо на паперовий рушник, щоб стекла вода.
  2. У блендер (чашу з лезами) додаємо борошно, курагу, журавлину та яйце - перебиваємо, поки маса не стане однорідною.
  3. Формуємо кружечки однакового розміру, і викладаємо на лист, застелений пергаментним папером. Притискаємо зверху печеньки вилкою.
  4. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 12 хвилин.

Готово. Смачного!

Нагадаємо, ми розповідали, що робити, якщо випічка прилипла до пергаментного паперу: один простий спосіб урятувати страву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ