08:01
30 червня
2022

Шоколадний бісквіт на окропі: простий та швидкий рецепт улюбленого десерту

Шоколадний бісквіт на окропі: простий та швидкий рецепт улюбленого десерту - today.ua"
title="Шоколадний бісквіт на окропі: простий та швидкий рецепт улюбленого десерту
6075
Леся Ловіцька
Випусковий редактор today.ua

Вологий шоколадний бісквіт – один із улюблених з дитинства десертів. Спробуйте урізноманітнити меню випічкою на окропі, яка готується швидко і просто. Щоб приготувати смачний шоколадний бісквіт, вам знадобляться: • 400 г борошна; • 2 яйця; • 300 г цукру; • 200 мл молока; • 200 мл олії; • 5 ст. л какао; • 1,5 ч л розпушувача; • 1,5 ч. л. соди; • пакування ванільного цукру; • 200 мл окропу. У мисці потрібно з'єднати яйця та цукор, після чого збити їх міксером. Додайте молоко, потім олію і продовжуйте збивати. Змішайте просіяне борошно з какао, розпушувачем, ванільним цукром і содою. Тепер змішайте сухі інгредієнти з рідкими і перемішайте. Влийте окроп і доведіть до однорідності за допомогою лопатки. Шоколадний бісквіт на окропі: простий та швидкий рецепт улюбленого десерту - today.ua Розігрійте духовку до 180 градусів і застеліть деко пергаментним папером. Перелийте тісто, розрівняйте та відправте в духовку. Шоколадний бісквіт випікається близько 20 хвилин. Остиглий бісквіт потрібно загорнути в харчову плівку і відправити в холодильник на 8-12 годин. Із заготівлі можна приготувати торт – потрібно лише підібрати крем. Десерт дуже смачний з ягодами і сметаною. Приємного чаювання! Нагадаємо, як швидко приготувати смачний торт із трьох інгредієнтів.
Більше про: торт