Today.ua

Широкі штани та вкорочений светр: 53-річна Дженніфер Лопес показала наймодніший осінній образ

Вперше за довгий час Дженніфер Лопес вийшла в світ. Шанувальники вже встигли занудьгувати за кумиром. Цього разу зірка вирушила по магазинах разом із чоловіком Беном Аффлеком та донькою Еммою.

Зіркова родина вирушила до класичного американського магазину Boot Star у Західному Голлівуді, де продають різну ковбойську атрибутику – від капелюхів та чобіт до килимів та голів худоби.

Як завжди Бен Аффлек продемонстрував своє почуття гумору, приміряючи все, що було в магазині, а також своє чудове ставлення до дочки Дженніфер Лопес. Актор сідав разом з Еммою на лавку, обіймав її і заспокоював, коли за вікном юрмилися фанати та папараці.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от benniferstan (@benniferstan)

Для походу по магазинах американська актриса та співачка обрала не тільки зручне, але й дуже стильне вбрання.

Вона одягнулася в трендові широкі штани із щільної тканини із середньою посадкою та стрілками, і вкорочений светр із виточками на грудях та V-подібним декольте. Образ вона завершила такими ж кросівками, як у чоловіка тільки чорного кольору, взяла замшеву сумочку, одягла чарівну підвіску з написом "Місіс", що означає заміжня дама, і сонцезахисні окуляри. Волосся вона забрала в тугу зачіску і нанесла нюдовий макіяж.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от benniferstan (@benniferstan)

Нагадаємо, 53-річна Дженніфер Лопес у металевому бікіні похвалилася ефектними формами у басейні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ