Today.ua

Шерон Стоун у день свого 65-річчя показала рідкісне фото з дитинства

Американська актриса Шерон Стоун дуже рідко ділиться своїми особистими фото. Однак у день свого ювілею вона зробила виняток.

Сьогодні, 10 березня, колишній моделі та успішній голлівудській актрисі виповнилося 65 років. Володарка премії "Оскар" опублікувала своє рідкісне дитяче фото. На знімку знято Шерон Стоун у дитинстві.

Шерон Стоун у дитинстві

На чорно-білому знімку дівчинка встала на крісло, щоб задути свічки на святковому торті. Малятко носить чарівну коротку стрижку з вкороченим чубчиком.

"Дякую всесвіту за ще одну подорож навколо сонця", - зазначила іменинниця під фото.

Такий підпис Шерон Стоун поставив не просто так. Справа в тому, що нещодавно вона була у дуже тяжкому стані. У листопаді минулого року актриса повідомила, що через неправильний діагноз, поставлений раніше, їй потрібна операція - у зірки виявили велику фібоїдну пухлину. Вона не стала говорити, де саме у неї утворилася фіброма, але найчастіше вона виникає в матці або інших органах, що мають гладкі м'язові стінки (кровоносні та лімфатичні судини, сечовивідні шляхи, травний тракт).

На щастя, фіброма – доброякісна пухлина, а тому Шерон Стоун благополучно відновилася за 6 тижнів, як і планували лікарі.

Наразі актриса повністю здорова і не втрачає свого життєвого оптимізму. Днями вона записала звернення на честь Міжнародного жіночого дня, а фанати захопилися її зовнішнім виглядом.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Sharon Stone (@sharonstone)

Нагадаємо, актриса Шерон Стоун у маленькій чорній сукні з розрізом до стегна приголомшила зовнішнім виглядом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ