Today.ua

Шашлик стане отрутою: три популярні продукти, в яких не можна маринувати м'ясо

Для багатьох стане новиною, що шашлик не можна маринувати в оцті, кефірі та майонезі. Стало відомо, чому це погана ідея.

З приходом тепла все частіше люди стали виходити зі своїх теплих будинків, щоб поніжитися у дворі та посмажити шашлик. Хто ж відмовиться від добре просмаженого шматка м'яса з ароматом димка. Ах, аж потекли слинки.

Але улюблена весняна і літня страва може перетворитися в отруту, якщо її неправильно приготувати.

У чому не можна маринувати м'ясо на шашлику?

За словами досвідчених кулінарів, оцет, майонез і кефір здатні зробити з ніжного м'яса, щось тягуче і не пережовуване, та ще й отруйне для організму.

Нагадаємо, ми розповідали, яке найнебезпечніше м'ясо для шашлику, і кому категорично не можна його їсти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ