Today.ua

Шарлотка з яблуками із 4 інгредієнтів – найпростіший рецепт пирога, який завжди виходить

Ідеальна шарлотка з яблуками виходить не завжди. Начебто все робиш за рецептом, а вона не підіймається і стає сухою. Але скільки б ви інгредієнтів не поклали в тісто, найменше завжди краще. Пропонуємо вам скуштувати смачне частування з 4 інгредієнтів, яке завжди виходить.

Шарлотка з яблуками – рецепт

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Відокремлюємо жовтки від білків. Важливо! - Щоб жовтки не потрапили в білок, інакше не вийде бажаний пишний десерт. В ідеалі відокремлюйте жовтки від білків чотирьох яєць окремо, всі в різні ємності, а потім вже перемішуйте.
  2. У білки додаємо цукор. Кількість цукру можна збільшити, якщо вам хочеться, щоб десерт вийшов солодшим. Збиваємо білки з цукром до утворення густої та пишної піни.
  3. Потім до збитої піні додаємо жовтки та знову перебиваємо міксером.
  4. Не вимикаючи міксер, додаємо в суміш борошно невеликими пропорціями та перемішуючи віночками.
  5. Форму викладаємо пергаментом або змащуємо формою. На дно викладаємо нарізані часточками яблука та заливаємо тістом.
  6. Випікаємо шарлотку з яблуками в розігрітій до 160 градусів духовці протягом 30-40 хвилин. Перевірити готовність можна сірником або дерев'яною паличкою – вона має залишитися сухою. Але й важливо не перетримати пиріг, щоб він не став сухим.

Готово! Смачного!

Пропонуємо вам також спробувати приготувати польський борщ із грибами. Досвідчені кулінари розкрили секрети приготування традиційної страви на обід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ