Today.ua

Сірий монохром: Олена Зеленська вийшла в світ у новому стильному образі

Олена Зеленська продовжує виконувати свої обов'язки першої леді України. Вона встигає просувати нові ініціативи, фіксувати і говорити про злочини російських окупантів та стає однією із найстильніших перших леді світу.

Учора зі свого офісу дружина українського президента провела онлайн-зустріч із лордом Ахмадом Вімблдонським – спеціальним представником прем'єр-міністра Великобританії з питань запобігання сексуальному насильству під час збройних конфліктів.

Перед екраном ноутбука Олена Зеленська з'явилася в чарівному образі, наслідуючи модний прийом. Перша леді віддала перевагу монохромному сірому образу, причому з речей, які вона раніше неодноразово одягала.

Незважаючи на те, що сірий колір може комусь здатися нудним, завдяки фактурі та цікавим деталям образ дружини Володимира Зеленського хочеться розглядати та розглядати.

Її вибір упав на світло-сіру сорочку з темними маленькими гудзиками та подвійним комірцем. Поверх Олена Зеленська накинула гладкий приталений темно-сірий піджак із підплічниками.

Волосся вона залишила розпущеним, за звичкою уклавши на бічний проділ і підкрутивши кінці всередину. У макіяжі перша леді підкреслила очі, а на губи нанесла нюдову помаду.

45-річна екс-сценаристка студії "Квартал 95" розповіла, що зустріч відбулася напередодні 67-ї сесії Комісії ООН зі статусу жінок, яка незабаром відбудеться у Нью-Йорку. Невідомо, чи вирушить Олена Зеленська до США чи виступить у онлайн-форматі.

"Сексуальне насильство агресор свідомо використовує як зброю в цій війні. Іще більш жорстоку, іще більш цинічну, бо руйнує не лише тіло, але й психіку людей, - зазначила Олена Зеленська. - І хоч би як нападник хотів це замовчати, ми постійно порушуємо цю тему у світі. Говоритимемо про сексуальні злочини російських загарбників на 67-й сесії Комісії ООН зі статусу жінок, яка незабаром відбудеться в Нью-Йорку".

Нагадаємо, Олена Зеленська зробила найкрасивішу зачіску для середнього волосся на весну 2023 року. Ми розповіли, як повторити укладання першої леді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ