Today.ua

Секрети макіяжу: як виправити форму носа за допомогою косметики

Індустрія краси в наш час настільки розвинена, що без усяких операцій можна виправити будь-які недоліки. Наприклад, за допомогою щіточки і хайлайтеру можна легко і просто змінити форму носа. Візуально, звичайно ж.

Виправляємо форму носа за допомогою макіяжу: покрокова інструкція

1. Насамперед, слід очистити і зволожити шкіру обличчя. Міцелярна вода зі зволожуючим ефектом – відмінний варіант.

2. За допомогою тонального крему вирівняти тон обличчя. Його колір повинен максимально збігатися з кольором вашої шкіри. Шар слід робити тонким і добре растушованим, щоб домогтися ефекту природності.

3. Уздовж спинки носа нанесіть трохи тонального засобу, який має бути на два тони темніше вашої шкіри. Проведіть дві тонкі лінії, важливо не повторювати природний рельєф, а вести лінії так, щоб вони створювали більш правильну та гармонійну форму носа. Як слід розтушуйте тональник за допомогою спонжа.

4. Аналогічним чином можна візуально не тільки звузити, але і подовжити або вкоротити форму носа. Якщо провести лінії від початку перенісся й до самого кінчика носа, то він буде здаватися вам і оточуючим довшим. Якщо ж затемнити лише кінчик носа, то він здаватиметься набагато коротшим.

5. Нанесіть крапельку хайлайтеру на щіточку або подушечку пальця, проведіть лінію між двома темними, які ви наносили раніше. Важливо, щоб світла смуга була тоненькою і пролягала чітко по центру спинки носа. Знову розтушуйте спонжем.

Після цих нехитрих маніпуляцій можна приступати до подальшого створення образу. Нанесіть тіні на повіки, прокрасьте вії тушшю і підведіть губки. Важливо пам'ятати, що тон губної помади слід підбирати правильно, орієнтуючись на колір волосся.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ