Today.ua

“Зробив щось нереальне“: Віктор Павлик завершив судовий процес з ексдружиною щодо розподілу майна

Віктор Павлик після розлучення зі своєю третьою дружиною Лорою Созаєвою продовжував виплачувати кредит за велику квартиру, де вона жила. Це не сподобалося його молодій дружині, через що справа дійшла до суду. Стало відомо, чим вирішився цей конфлікт.

Справа в тому, що український музикант узяв кредит на купівлю двох квартир, які поєднали між собою. На той момент Віктор Павлик був одружений з Ларою і виховував сина Павла, який помер від раку у віці 21 року. Незабаром після цього музикант закрутив роман зі своїм концертним директором, дівчиною на ім'я Катерина Репяхова, яка молодша за нього на 28 років.

Він пішов від дружини, проте продовжив виплачувати кредит. Щомісяця він відносив до банку понад 50 тисяч гривень. За роки шлюбу із новою дружиною у них народився син Михайло, якому зараз вже два роки.

На тлі кредиту та квартири виник скандал, колишня дружина Віктора Павлика звинувачувала співака та його молоду коханку у тому, що вони хочуть її вигнати з дому. І справа дійшла до суду. І ось нарешті було винесено судове рішення.

"Рівно рік тому на всю країну прогриміла новина про те, що мій чоловік виганяє на вулицю свою колишню дружину. І ось нарешті ця історія закінчилася. Звичайно, метою ніколи не було виганяти колишню дружину на вулицю, і сьогодні ця квартира поділена, кредит закритий, і частину квартири переписано на колишню дружину. У мене є документи, де зазначено, що колишня дружина не має претензій до колишнього чоловіка. Ріелтор зробив щось нереальне, він продав частину квартири під час війни", - розповіла Катерина Репяхова.

Молода дружина Віктора Павлика зізналася, що тепер може зітхнути спокійно, адже її чоловікові не доведеться віддавати добру частину свого заробітку на кредит, і це незважаючи на те, що він витратив величезну суму на купівлю житла – 500 тисяч гривень, коли його вартість зараз складає всього 120 тисяч гривень.

Нагадаємо, молода дружина Віктора Павлика провчила його колишню: "Вона писала гидоту".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ