Today.ua

Щасливчики тижня: названо три знаки Зодіаку, на які чекає удача в кінці грудня

Українці зараз готуються до Нового року – до нього залишився лише тиждень. Астрологи вирішили потішити представників трьох знаків Зодіаку. Зірки обіцяють їм неймовірне везіння наприкінці грудня.

Езотерики вважають, що наступний тиждень буде особливо успішним у трьох знаків Зодіаку – Львів, Раків та Водоліїв. З 23 грудня і до 1 січня вони зможуть досягти поставлених цілей, зробити вигідні покупки і на певний час забути про проблеми. Цей період везіння – найсприятливіший для радикальних змін у житті.

Рак

У цього знака Зодіаку розпочнеться довгоочікувана біла смуга. Позитивні події очікуються вже у перші дні нового тижня. Ці люди відчують сплеск енергії та приплив життєвих сил. Вони направлять їх на вирішення проблем на роботі, а також на спілкування з чоловіками. Увагу Ракам забезпечено – їм вдасться отримати надбавку до зарплати та реалізувати давню мрію.

Лев

Люди, народжені під цим знаком Зодіаку, наприкінці року будуть на вершині своїх можливостей. Успіх чекає на людей цього знака на кожному кроці. Вони будуть впевнені в собі, випромінюватимуть силу, що не залишиться непоміченим. Просування по службі, нові проекти та вигідні пропозиції "зваляться" на Львів в останні дні 2022 року.

Водолій

Водолії наступного тижня будуть успышними як у робочих справах, так і в особистому житті. Вони можуть вільно виявляти ініціативу, яка допоможе досягти бажаного. Тиждень перед 2023 роком буде багатим на події та приємні зустрічі. Друзі порадують людей цього знака подарунками, а також на них чекає сюрприз від коханих.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, яким потрібно бути особливо обережними у січні 2023 року – вони ризикують залишитись без грошей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ