Today.ua

Сара Джессіка Паркер показала, як стильно носити класичне пальто у клітинку

Американська актриса Сара Джессіка Паркер прославилася завдяки ролі Кері Бредшоу у серіалі "Секс і місто". Неординарний стиль героїні активно обговорювався в Мережі, і, попри те, що він був надто епатажним, а іноді й безглуздим, все ж таки ця частина кінематографа назавжди увійшла в модний світ.

Зараз у Нью-Йорку на повний хід йдуть зйомки серіалу "І просто так…", який є продовженням оригінального шоу. Шанувальники з нетерпінням прагнуть дізнатися, як розвиватиметься історія трьох подруг, а, можливо, і чотирьох, якщо Саманта повернеться до проекту, а також насолодитися новими яскравими образами.

Один із них показали творці. На офіційній сторінці серіалу в Інстаграмі з'явилася серія нових фото. У кадрі постала Сара Джессіка Паркер у ролі Керрі. Вона одягнена в цікавий костюм, що складається з жилета та укорочених штанів з резинками на кінцях. Також актриса одягла ідеальне класичне пальто у клітинку. Така покупка - відмінне вкладення в вічний гардероб, адже пальто в клітинку завжди буде в моді.

Своє вбрання зірка доповнила цікавими сірими колготками та чорними замшевими туфлями на невеликому підборі. Для міського образу Сара Джесіка Паркер взяла світлий шопер, але при цьому несла в руці яскраву сумочку-клатч. А її образ завершило ідеальне укладання хвилями.

Таке пальто можна носити з усім. Якщо взяти верхній одяг на пару розмірів більше, то добре поєднувати з оверсайз костюмом з джогерами і худі, добре таке пальто буде виглядати з прямими укороченими джинсами і лоферами, також мініспідницею і об'ємним светром.

Нагадаємо, стиліст Дженніфер Лопес показав один із найяскравіших образів зірки - з тату на зачісці та у сукні зі клаптиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ