Today.ua

Наймодніший манікюр майбутньої зими: Селена Гомес показала трендовий дизайн нігтів

Селена Гомес стежить за трендами та намагається відповідати модним тенденціям. Співачка та актриса зробила новий манікюр, який буде найпопулярнішим взимку. Вона показала дизайн нігтів, знявшись у модній фотосесії для глянцю.

Виконавиця хіта Same Old Love прикрасила обкладинку та сторінки модного журналу Rolling Stone. Вона постала в ефектному білому вбранні. Селена Гомес перед зйомкою відвідала свого майстра манікюру. Ним багато років поспіль є голлівудський бьюті-експерт Том Бачик.

Нейл-експерт в першу чергу видалив зірковій клієнтці кутикулу, вирівняв її нігтьову пластину і наніс лак – білу емаль.

Селена частіше носить нігті середньої довжини – овальні чи квадратні. Зараз вона залишилася вірною своїм вподобанням. Гомес віддала перевагу педикюру такого ж кольору, як і манікюр.

Том Бачик залишився задоволеним своєю роботою. Він наголосив, що артистка задала новий тренд на майбутній сезон.

"Зимовий білий", - написав стиліст.

Співачка приміряла біле вбрання. Вона прикрасила руки численними металевими браслетами. У вухах знаменитості красувалися об'ємні сережки молочного відтінку.

Колишня кохана канадського музиканта Джастіна Бібера також позувала у червоній сукні з оголеними плечима. Селена кокетливо проігнорувала білизну та взуття, знявшись босоніж.

Американська зірка зібрала волосся в лаконічну зачіску на потилиці. Візажист наніс поп-діві ніжний макіяж із бронзатором та персиковими рум'янами.

Нагадаємо, що наступного року на піку популярності буде хромований манікюр. Нейл-стилісти показали модні дизайни нігтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ