Today.ua

Найдешевший тариф Київстар став ще доступнішим

Мобільний оператор України "Київстар" максимально спростив підключення до свого найдешевшого тарифного плану. Літні люди тепер можуть витрачати на зв'язок всього 2 гривні на день.

У «Київстар» вирішили допомогти літнім українцям, які змушені дотримуватися серйозних карантинних заходів. «Голосовий» тариф «Дзвінки для батьків» є на сьогоднішній день найдешевшим в компанії, його місячна вартість становить 60 гривень.

Щоб підключитися до антикризового тарифу, достатньо зателефонувати оператору за сервісним номером «Київстар».

Акційний тарифний план «Дзвінки для батьків» дозволить за 60 гривень в місяць здійснювати безлімітні дзвінки всередині мережі «Київстар», дзвінки на номери інших операторів України – 60 коп/хв; 100 МБ/міс мобільного інтернету.

Що стосується підводних каменів тарифу «Дзвінки для батьків», то їх предостатньо. Насамперед, підключити антикризовий тарифний план можуть тільки власники номерів мобільного оператора «Київстар» старше 60-ти років. Оператор перевірить вік за індивідуальним ідентифікаційним номером.

Тариф «Дзвінки для батьків» - акційний і розрахований на те, щоб підтримати людей похилого віку у період карантину по коронавірусу. Як тільки режим самоізоляції буде скасований, абонентам або доведеться укласти з компанією контракт, або вибрати інший тарифний план.

Якщо протягом 6 тижнів після того, як завершиться акція, людина не зробить ніяких дій, її автоматично переведуть на тариф «Київстар Комфорт» (75 грн/міс., 100 Мегабайт мобільного інтернету, 30 хвилин на номери інших операторів).

Нагадаємо, раніше стало відомо, що «Київстар» скасував абонплату. Кого торкнуться подарунки від мобільного оператора і скільки часу вони будуть діяти?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ