Today.ua

Найнебезпечніші дні серпня: гороскоп на останній місяць літа 2020

У серпні 2020 українців чекає кілька дуже небезпечних днів. Астрологи попереджають, що в деякі дати небесні світила вишикуються таким чином, коли буде здаватися, що валиться світ. Постарайтеся тримати себе в руках і не піддаватися паніці. Пам'ятайте, що все пройде, і знову життя повернеться у звичне русло.

2 серпня 2020 року – квадрат Сонця і Урану

В цей день незвичайна комбінація небесних тіл буде впливати на психіку людей. Багато будуть схильні робити необдумані і навіть неадекватні вчинки. Тільки зусиллям волі можна протистояти цьому, тому астрологи закликають представників всіх знаків Зодіаку дотримуватися розумних висновків і бажань, а також не забувати про дисципліну. Слідкуйте за перебігом своїх думок і за тим, що ви маєте намір зробити в кожен момент свого життя. Це допоможе відстежувати та припиняти дурниці на корені.

9 – 10 серпня 2020 року - з'єднання Місяця з Марсом і квадрат Меркурія і Урану

Головна небезпека в ці дні – схильність до дратівливості, конфліктності і навіть агресивній поведінці. Астрологи рекомендують мінімізувати контакти в цей день з людьми. Замість цього відправляйтеся в спортзал і направте свою енергію на опрацювання м'язів тіла.

Найкраще перенаправити енергію цього дня на інтелектуальну діяльність. Ось там можливі приголомшливі осяяння. Тільки реалізовувати їх практично не потрібно, нехай вони залишаються умоглядними.

13 серпня 2020 року - квадрат Марса і Плутона

Дуже небезпечний день для пізніх прогулянок, перших побачень, випадкових знайомств. Під впливом астрономічної комбінації виникає ризик насильства, шахрайства і обману. День варто присвятити генеральному прибиранню, а увечері в затишній домашній обстановці подивитися хорошу мелодраму.

24-25 серпня 2020 квадрат Марса і Сатурна

Період застою, ліні і апатії. Буде здаватися, що сили покинули вас. Не варто цьому опиратися, краще придумайте для себе кілька видів пасивного відпочинку. Почитайте книгу, подивіться кіно, займіться улюбленим хобі.

Прочитайте також гороскоп на липень 2020 року. Що чекає представників різних знаків Зодіаку в середині літа, до чого варто бути готовим?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ