Today.ua

Наймодніші пуховики на зиму 2022-2023: названі чотири трендові моделі

Незабаром в Україні похолодає, але сильні морози – не причина відмовитись від гарних речей. Багато дівчат та жінок віддають перевагу пуховикам – вони барвисті, теплі та недорогі. Стилісти назвали чотири наймодніші моделі на зиму 2022-2023.

Пуховики давно став універсальним верхнім одягом, який підійде на кожен день. Вони поєднуються практично з будь-яким стилем, візуально омолоджують та додають образу легкості та невимушеності. У наступному сезоні жінки, які хочуть максимум уваги, можуть звернути увагу на такі моделі.

Оверсайз

Як короткі, так і довгі моделі краще вибирати об'ємними. Такі зараз на піку популярності. Щоб не перетворитися на "колобок", важливо підкреслити талію та акцентувати увагу на грудях.

Обирайте варіанти із поясом. Для худеньких модниць обмежень немає - масивний пуховик пуховик створить контраст із фігурою - і вона виглядатиме ще тендітнішою.

Максі

Тренд на короткі пуховики зник, зараз молодь робить ставку на зручність. Моделі максі повністю виконують своє завдання та утеплюють свою володарку. У таких красуні повністю сховані від холоду. Пуховик краще поєднувати не з високими чоботами, а з черевиками або утепленими кросівками.

З хутром

Хутро також залишається модним у майбутньому сезоні, проте його точно не повинно бути на капюшоні. Такі моделі давно втратили актуальність. А ось зі вставками на кишенях, унизу або на підкладці пуховика – відмінний вибір.

З принтом

Принтовані моделі пуховиків - одні з найбільш популярних. Вони зовсім не виглядають дитячими, як может здатися спочатку. Важливо вибрати оригінальні малюнки – і образ заграє новими фарбами, стане молодіжнішим та зухвалішим.

Нагадаємо, як ефектно поєднувати пуховик із головними уборами - названо основні тренди майбутньої зими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ