Today.ua

Модні босоніжки 2023 року: топ-5 моделей, які хочуть усі

Трендове сучасне взуття - половина успіху у створенні стильного образу. Стилісти показали, як виглядають модні босоніжки цього року.

Літо вже не за горами і настав час готувати гардероб на спеку. Найголовніше при виборі літнього взуття - це комфорт на кожен день і щось таке собі на вихід. Здебільшого краще робити ставку на натуральні матеріали. При виборі взуття на плоскому ходу важливо звертати увагу на розробку п'яти, чи є там амортизація для комфорту і захисту ніг.

Наймодніші босоніжки 2023 року

Ультра-мінімалізм. Акуратні босоніжки, в'єтнамки чи сандалії не повинні мати ні стразів, ні пір'я, ні заклепок. Це взуття стане ідеальною базою, яке підійде під усе.

Платформа. Слайдери чи в'єтнамки на масивній платформі повертають нас у 90-ті і стали частиною нашого сьогодення. Варто зазначити, що грубого взуття варто уникати дівчатам з вузькими стегнами та тонкими щиколотками.

Темно-коричневе взуття замінило чорне. Чорне все ще залишається універсальним та базовим, але до цього ж списку впевнено входить глибокий шоколадний відтінок.

Із зав'язками. Босоніжки на платформі, підборах або плоскому ходу з зав'язками в тренді. Таким чином можна створити витончений образ з акцентом на найтоншій частині ноги - щиколотці.

Солом'яне взуття – новий виток літнього гардеробу, який можна сміливо поєднувати з сумками з рафії та солом'яними капелюшками.

Нагадаємо, стиліст розповіла, як зібрати ідеальну валізу у відпустку. Йдеться про 8 найстильніших літніх речей, які можна комбінувати між собою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ