Today.ua

Наймодніша зачіска літа та сукня шоколадного відтінку: Олена Зеленська зачарувала українців

Перша леді України Олена Зеленська створила чарівний образ для нового виходу у світ. Вона одягла стильну сукню шоколадного відтінку і зробила наймоднішу зачіску літа, що минає.

Олена Зеленська вручила нагороду Дитячого фонду ООН UNICEF YOUTH AWARDS. Вона присвячена молоді, яка допомагає в умовах війни. Йдеться про людей, які підтримують інвалідів, людей похилого віку, тварин, а також розвивають свої проекти.

Обраниця президента України з'явилася на публіці в ефектній коричневій сукні з довгим рукавом та бантом на грудях. Талію Олени підкреслив шкіряний пояс із пряжкою.

Зеленська обрала романтичне укладання, яке стилісти назвали наймоднішою зачіскою літа 2022. Вона зібрала довге волосся в пучок на потилиці та випустила один локон у обличчя.

Почесна гостя підкреслила очі чорним олівцем та базовими тінями. Губи виділила нюдова помада.

Дружина Володимира Зеленського прикрасила вуха золотими сережками. На її зап'ясті красувався витончений браслет.

Олена вручила нагороду 16-річній Алісі Міхєєвій з Охтирки, яка сильно постраждала через вторгнення рашистів. Дівчина зазначила, що допомагає країні, як може, бо відчуває чужий біль.

"Аліса напередодні війни відкрила шаховий клуб у місцевому палаці культури. Але вже за кілька днів палац зруйнували російські бомби. Аліса відновила роботу клубу, як тільки ворог відступив. Навчає однолітків грі у шахи, провела вже близько ста занять, організує турніри, - захопилася Зеленська .

Перша леді України здобула компліменти від підписників.

"Така ніжна", "Сама чарівність", "Красуня ви, захоплююсь", - написали фоловери.

Нагадаємо, як зробити зачіску, яка була на піку популярності у 90-х і цього сезону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ