Today.ua

Найкрасивіша українка Ганна Неплях показала, як стильно носити наймоднішу дублянку цієї зими

Чи можна створити позачасовий гардероб, який би роками не виходив із моди? Можна. І це доводить володарка титулу "Міс Україна Всесвіт 2021" Ганна Неплях, яка показала, як стильно носити наймоднішу дублянку цієї зими.

Купуючи у свій гардероб класичні речі актуального крою – не трендові, можна створити капсулу на роки. Ці речі завжди будуть стильними та сучасними, незважаючи на те, що пролежали у шафі кілька років.

Це довела Ганна Неплях. Вона перепостила своє торішнє фото із Києва, зроблене в середині грудня 2021 року. У кадрі королева краси постала у чудовому образі, який виглядає сучасним та стильним.

На знімку Анна Неплях зображена у світлому трикотажному костюмі з широкими брюками та подовженим светром, високих коричневих замшевих черевиках на шнурівці, рудій укороченій дублянці без зайвого декору та шапочці-біні від відомого бренду.

 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Анна Нéплях | Hanna Nepliakh (@neplyah)

Все в образі королеви краси виглядає досить просто – немає складних речей, фактур, проте є стиль. Трикотажні костюми - чудова заміна спортивним костюмам із джоггерами. Він виглядає свіжішим, а штани та светр можна комбінувати з іншими речами. Черевики завдяки кольору і матеріалу виглядають цікавіше за класичні чорні чоботи. Шапка-біні - модель, яка буде в моді дійсно завжди - до того ж вона ще й підходить абсолютно всім.

Укорочені дублянки зараз на піку популярності. Їх носять із костюмами (навіть спортивними), брюками, джинсами та спідницями – це універсальна річ, яка підходить абсолютно під усе.

Нагадаємо, Ольга Сумська у спідниці для білизни та шкіряному піджаку показала стильний сучасний образ для жінок за 50.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ