Today.ua

Сало на пару в мультиварці: рецепт оригінальної і ніжної закуски

Свиняче сало – продукт, який високо цінується в кухнях багатьох народів світу. Його коптять, смажать, солять, додають у паштети і фарші. З появою мультиварок, сало набуло нового смаку, адже приготоване на пару, воно стає ніжним і дивовижно смачним.

Сало на пару: рецепт

Спосіб приготування:

Шматок сала зі шкіркою зачистити ножем і промити. Обсушити паперовими рушниками.

У підходящій мисці змішати сіль і спеції. Додати подрібнений часник.

Натерти отриманою сумішшю підготовлене сало і помістити його в рукав для запікання або щільно загорнути у фольгу.

Укласти сало в чашу мультиварки. Залити 5-6 мультистаканами води.

Готувати протягом 1 години, вибравши режим «варка на пару». Коли програма буде завершена, дати йому повністю охолонути і тільки потім вийняти сало з чаші.

Звільнити шматок від фольги або рукава для запікання, перекласти в чистий поліетиленовий пакет і відправити у морозильну камеру на кілька годин.

Перед подачею сало нарізати тоненькими пластинками, посипати рубаною зеленню і часником.

Варто нагадати, що сало – дуже корисний для здоров'я людини продукт харчування. 6 властивостей сала, які назвали вчені, переконають вас додати його в свій раціон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ