Today.ua

Сальма Хайєк показала ідеальну чорну сукню, яка зробить жінок у віці молодшими

Сальма Хайєк – одна з небагатьох голлівудських знаменитостей, яка вирішила старіти красиво. І виходить це у неї чудово. У віці 56 років вона може похвалитися чудовою зовнішністю та підтягнутою фігурою. Почасти все це завдяки ідеальній зачісці, вдало підібраному макіяжу та наряду.

В особистому акаунті в Інстаграм Сальма Хайєк опублікувала архівне фото, присвятивши публікацію премії Critics Choice Awards, що відбулася вчора. Вона підтримала мультфільм "Кіт у чоботях", одному з героїв у якому подарувала свій голос.

"Удачі "Кіт у чоботях" на сьогоднішній Critics Choice Awards", - зазначила зірка, опублікувавши фото, на якому позує зі творцями картини.

Сальма Хайєк для виходу у світ того дня обрала чудовий образ. Її вибір упав на облягаючу чорну сукню довжиною до щиколотки, з довгими рукавами та складками на стегнах. Свій мінімалістичний образ актриса доповнила лише невеликою чорною сумочкою. Волосся вона зробила рівним, підкрутивши кінці всередину, а в макіяжі зробила акцент на очах.

Така сукня підійде не для кожної фігури. Не рекомендується носити цей фасон "яблуку", а ось всі інші можуть сміливо спробувати, навіть якщо є випираючий животик або "вушка" на стегнах. Правильно підібрана коригуюча білизна, а також верхній шар у вигляді піджака, пальта або кардигану зможуть скоригувати фігуру.

У цій сукні Сальма Хайєк явно виглядає молодшою. Стриманий простий стиль личить актрисі. Саме на це варто звертати увагу жінкам у віці, адже яскраві, принтовані, а подекуди й підліткові речі можуть лише підкреслити вік.

Нагадаємо, 56-річна Сальма Хайєк у напівпрозорій сукні з корсетом викликала фурор - виглядає в цьому образі на 10 років молодшрю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ