Легкий весняний салат на Великдень подобається дорослим і дітям. Це блюдо ефектно виглядає на святковому столі, не містить зайвих калорій і до того ж відрізняється чудовим смаком.
На приготування салату до великоднього столу у вас піде не більше 15 хвилин.
Салат на Великдень: рецепт
- 1 банка консервованого зеленого горошку
3 курячих яйця
2 свіжих або маринованих огірка
Майонез
Спосіб приготування:
Курячі яйця зварити круто, охолодити в холодній воді, очистити від шкаралупи. Нарізати дрібним кубиком.
Банку зеленого горошку відкрити, злити всю рідину.
У глибокій мисці з'єднати яйця, огірки і горошок. Додати майонез і перемішати.
За бажанням в салат можна всипати трохи меленого чорного перцю, щоб додати страві пікантності.
Готовий салат на Великдень перекласти в красивий салатник, ложкою сформувати рівну гірку, обмазати майонезом і прикрасити гілочками свіжої зелені, зернами граната або кільцями оливок.
Приємного апетиту!
Неймовірно ефектно на великодньому столі буде виглядати салат «Білий лебідь». Це нове блюдо відрізняється незвичайним набором простих продуктів, які доступні кожному. Готується легко і швидко, а смак приголомшливий.