Today.ua

“З перемогою ти повернешся додому“: зірка шоу “Холостяк“ Яна Соломко зізналася у коханні російському окупанту

Яна Соломко підтримала російських окупантів. 33-річна зірка першого сезону телепроекту "Холостяк" випустила романтичну композицію, в якій зізналася у коханні до військового із країни-агресора. 33-річна українська співачка опинилася у центрі скандалу.

Яна Соломко, яка народилася у Полтаві та виступає під псевдонімом SOYANA, зрадила Батьківщину. Вона випустила пісню за назвою "ННН", яку присвятила рашистам. Артистка опублікувала кліп на відеохостингу YouTube. Судячи з тексту, колишня учасниця "Холостяка" спалахнула почуттями до російського військовослужбовця, який разом з іншими загарбниками обстрілює Україну.

"Я никогда никому ни за что

Не променяю нашу любовь.

С победой, знаю, ты вернешься домой.

Я буду сильно ждать тебя одного,

Знаю, что будет сложно и невыносимо,

За нами правда, а правда - это сила.

Ты на пороге, с возвращением, Герой

Я ждала сильно лишь тебя, мой родной", - співає Соломко.

"Зірка" обмежила можливість коментувати її публікацію з новиною про прем'єру на своїй сторінці у соцмережі Instagram. Проте інтернет-користувачі активно діляться думками під роликом на YouTube. Фанати "нової руської" обсипали її компліментами.

"Дуже сильно! Красива пісня. Дякую. На боці росіян Бог і кров наших дідів! Україна, на жаль, відмовилася і від Бога, почавши розвалювати і спалювати церкву, і від дідів зреклася. Дуже боляче", "Молодець, справжня російська дівчинка" , "Супер, захоплення!" – прокоментували фоловери співачки.

А українців, відданих своїй країні, обурила поведінка поп-зірки, якій гроші важливіші за совість.

"Це як низько потрібно опуститися і не мати ніяких принципів і поваги хоча б до себе, щоб виконувати таке низькосортне лайно. Браво, зрадниця, твоя кар'єра досягла вершини - ти оспівуєш ґвалтівників, вбивць і терористів", "Сумна історія, коли гроші перекреслюють всі інші цінності (Батьківщину, сім'ю, людяність!) Час все розставить на свої місця, але буде пізно!" - написали вони.

Раніше Яна Соломко виступила на концерті у Москві. Колишній герой шоу "Холостяк" Мааксім Чмерковський, який не обрав співачку у фіналі, підтримує ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ