Today.ua

З ефектом стрункості: п'ять моделей джинсів, які ідеально сядуть на будь-яку фігуру

Тренди швидкоплинні і потрібно докласти багато часу та грошей, щоб їм слідувати. Але якщо замість трендів звернути увагу на безсмертну класику, то ви завжди виглядатимете з голочки. Стилісти розповіли, які п'ять моделей джинсів мають бути у гардеробі кожної жінки.

Джинси, які ідеально сядуть на будь-яку фігуру

Як би це дивно не звучало, але пошук ідеальних джинсів може зайняти кілька років, а то й усе життя. Почати пошуки варто з примірки в магазинах, перш ніж замовляти щось онлайн. Стилісти розповіли, на які моделі варто звернути увагу жінкам та дівчатам будь-якої фігури та комплекції.

Джинси Mom зазвичай мають високу посадку, прилеглий крій, що звужується до низу та укорочені штанини. Така модель підкреслить жіночні вигини, зробить талію вужчою і зосередить увагу на стегнах. Обережніше потрібно бути дівчатам із пишними сідницями.

Джинси темного відтінку (чорні, темно-коричневі, графітові, темно-сині) дозволяють скоригувати фігуру і здаватися візуально худішою. Це відбувається за рахунок того, що темні відтінки поглинають сонячні промені і візуально здаються меншими.

Джинси slim fit деякі можуть сплутати зі скінні, але це різні речі. На відміну від скінні, які щільно прилягають до тіла, слім-фіт йде по нозі – тобто між тканиною та тілом залишається сантиметр повітря. Прекрасно виглядатиме на дівчат з ідеальними ногами.

Джинси з високою посадкою підкреслюють красу жіночого тіла, оскільки привертають увагу до талії – найвужчої частини. Ця модель підходить абсолютно всім типам фігури - ось тільки "яблуку" не радиться заправляти верх у джинси, а навпаки залишати поверху або надягати верхній шар (розстебнуту сорочку або піджак) для корекції фігури.

Джинси довжиною до щиколотки або на пару сантиметрів вище підкреслять найвужчу частину ноги, відповідно візуально зроблять фігуру худішою.

Нагадаємо, названі модні фасони спідниць на весну 2023 року. Стилісти розповіли, з чим їх поєднувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ