Today.ua

З колишнім чоловіком у Каннах: Камалія влаштувала галасливе свято з нагоди свого 46-річчя

Українська співачка Камалія продовжує з'являтися із пакистанським мільярдером на публіці після новин про розлучення. Та й вони виглядають не як люди, які вирішили завершити стосунки. Під час святкування дня народження співачки Захур зі сцени освідчився їй.

18 травня зірці виповнилося 46 років. Артистка відклала пишне свято, вирішивши провести цей день із користю. Вона вирушила до Канн із благодійною місією, де представила музичну програму під час Канського кінофестивалю. У рамках однієї з найважливіших урочистостей у сфері кіно відбувся благодійний вечір української культури Ukrainian Fashion Film Festival.

На події на підтримку України Камалія з'явилася разом із чоловіком, пакистанським мільярдером Мохаммедом Захуром, про розлучення з яким вона повідомила якийсь час тому. Проте з того часу вони постійно з'являються на публіці разом і зірка публікує спільні фото в Мережі.

Для святкування дня народження в Каннах артистка обрала блакитний костюм брюки та туфлі на підборах, одягнувши для виступу великий гарний вінок в українському стилі.

Якоїсь миті на сцені з'явився Захур, тримаючи в руках подарунок для Камалії та величезний букет із трояндами. Зі сцени він сказав:

"Дякую, що ви всі зібралися на день народження моєї коханої жінки".

Після цього на співачку чекав святковий торт, в якому горіли свічки-феєрверки, які неможливо задути, а після іменинниця пустилася в танок з колишнім чоловіком.

День народження вона відзначила у ресторані у Каннах у скромній компанії – український співак та музикант Олег Скрипка акомпанував на баяні, а колектив виконав для неї вітальну пісню.

Нагадаємо, Камалія отримала "палац" після розлучення: фото будинку, яке мільярдер залишив співачці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ