Today.ua

Резонансна ДТП в Україні: п'яна співробітниця поліції скоїла наїзд на пішоходів

В українському місті Рівному сталося ДТП. Працівниця місцевої поліції, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, збила на проїжджій частині двох пішоходів. В якому стані постраждалі, і чи понесе покарання винуватиця ДТП?

Резонансне ДТП сталося об одинадцятій годині ночі в п'ятницю, 26 червня 2020 р. Рухаючись по вулиці 16-го Липня за кермом автомобіля Nissan старший слідчий поліції Рівненської області скоїла наїзд на двох пішоходів. Про це розповіли в поліції Рівненської області.

Повідомляється, що правоохоронниця перебувала в стані сильного алкогольного сп'яніння.

Після огляду місця події патрульними, негайно були викликана следовательская група, а також співробітники інспекції з особового складу та керівництво поліції.

За результатами попереднього розслідування, було встановлено, що 31-річна жителька Рівного, старший слідчий слідчого управління поліції області, виїжджаючи на автомобілі заднім ходом, допустила наїзд на двох пішоходів, які йшли по вулиці 16-го Липня.

Постраждалі – дві мешканки Рівного. У 33-річної жінки діагностовано удари нижніх кінцівок, а у 28-річної - забій спини. Обидві постраждалі від госпіталізації відмовилися.

Як повідомляється, винуватиця ДТП за зовнішнім ознаки перебувала в стані сильного алкогольного сп'яніння, але вона відмовилася від проходження огляду. На неї поліцейські склали адміністративний протокол за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Всі матеріали справи передадуть у Державне бюро розслідувань.

Також відомо, що за даним фактом буде проведено внутрішнє службове розслідування. Винуватицю ДТП чекає звільнення. Також позбудеться свого крісла її безпосередній начальник. До дисциплінарної відповідальності притягнуто керівника відділу, де працювала поліцейська.

Нагадаємо, раніше смертельне ДТП сталося на одній з автодоріг Москви (РФ). Відомий актор Михайло Єфремов у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння спричинив аварію, що призвела до загибелі людини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ