Today.ua

Рецепт ідеального тіста для млинців з начинкою: виходять м'якими, еластичними і не рвуться

Млинці з начинкою - ідеальна страва на сніданок, обід та вечерю. Всередину можна покласти будь-яку начинку: м'ясо, сир з родзинками, капусту і навіть картоплю з цибулею. Але для цього млинці мають бути м'якими та еластичними. Ми знайшли ідеальне тісто для цього.

Рецепт ідеального тіста для млинців з начинкою

Млинці, приготовані за цим рецептом, ідеально підійдуть для загортання в них начинки, тому що вони не рвуться. Можна зробити заготівлі та заморозити їх, щоб потім при потребі дістати, розігріти та порадувати свою родину.

Складові:

Спосіб приготування:

  1. Спочатку потрібно перекип'ятити води.
  2. У цей час яйця змішуємо з сіллю і перемішуємо віночком, додаємо олію і ще раз добре перемішуємо.
  3. Додаємо до яєць молоко і поступово вводимо просіяне борошно, добре перемішуючи, щоб не було грудок.
  4. Продовжуючи перемішувати, вводимо кип'ячену воду - її може знадобитися трохи менше або трохи більше - дивіться по консистенції тіста.
  5. Тісто залишаємо настоюватись хвилин на 20-25.
 
 
 
 
 
Подивитися цю публікацію в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від mama_vdecreti (@katia_shkredova)

Готово! Можна переходити до смаження млинців.

Смачного.

Нагадаємо, стало відомо, як надовго можна зберегти млинці гарячими – маленький бабусин секрет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ