Млинці з начинкою - ідеальна страва на сніданок, обід та вечерю. Всередину можна покласти будь-яку начинку: м'ясо, сир з родзинками, капусту і навіть картоплю з цибулею. Але для цього млинці мають бути м'якими та еластичними. Ми знайшли ідеальне тісто для цього.
Рецепт ідеального тіста для млинців з начинкою
Млинці, приготовані за цим рецептом, ідеально підійдуть для загортання в них начинки, тому що вони не рвуться. Можна зробити заготівлі та заморозити їх, щоб потім при потребі дістати, розігріти та порадувати свою родину.
Складові:
- 30 мл рослинної олії
- 4 яйця
- 400 г борошна
- 500 мл молока
- 300 мл кип'яченої води
- дрібка солі
Спосіб приготування:
- Спочатку потрібно перекип'ятити води.
- У цей час яйця змішуємо з сіллю і перемішуємо віночком, додаємо олію і ще раз добре перемішуємо.
- Додаємо до яєць молоко і поступово вводимо просіяне борошно, добре перемішуючи, щоб не було грудок.
- Продовжуючи перемішувати, вводимо кип'ячену воду - її може знадобитися трохи менше або трохи більше - дивіться по консистенції тіста.
- Тісто залишаємо настоюватись хвилин на 20-25.
Подивитися цю публікацію в Instagram
Готово! Можна переходити до смаження млинців.
Смачного.
Нагадаємо, стало відомо, як надовго можна зберегти млинці гарячими – маленький бабусин секрет.