Today.ua

Рейтинги Зеленського впали нижче 40%: опитування показало нові політичні реалії

Нове дослідження народних настроїв показало, що рейтинг Володимира Зеленського катастрофічно впав. Чинного президента України підтримує на сьогоднішній день набагато менше людей, ніж під час передвиборної гонки і на самому початку його роботи в якості глави держави.

Київський міжнародний інститут соціології провів опитування з 24 травня по 4 червня 2020. Дослідження показало, що Володимир Зеленський істотно «здав» і вже не так подобається народу України, як ще рік тому.

Так, станом на початок червня 2020 рейтинги чинного глави держави становив 37,6 %, друге місце за кількістю підтримуючих займає Петро Порошенко з 16,2 %, замикає трійку лідерів Юрій Бойко, опитування показало, що за нього віддали б свої голоси 13,2 % українців.

Варто зазначити, що Володимир Зеленський істотно розгубив підтримку свого народу. Тільки за останній місяць президент втратив близько 5 % підтримки. У квітні лідера держави і його дії підтримували 42 % українців, а в березні – 44 %.

Петро Порошенко, навпаки, став користуватися більшою популярністю. Порівняно з попереднім опитуванням, 5-ий президент країни збільшив рейтинг на 1,3 %, рейтинг Юрія Бойко також покращився - на 1 %.

Крім того, серед кандидатів у рейтингу на четвертому місці опинилася Юлія Тимошенко, її кандидатуру на посаду президента України на сьогоднішній день підтримують 8,7 % визначилися громадян. Ігор Смешко замикає п'ятірку лідерів опитування з 6,8 % електоральної підтримки.

Нагадаємо, раніше знаменитий астролог передбачив сумне майбутнє для шостого президента України. Влад Росс попереджає, що Володимир Зеленський буде перебувати на волосок від смерті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ