Today.ua

Розлучення скасовується: Сільвестр Сталлоне з дружиною в парному вбранні потрапили в об'єктив папараці

Влітку цього року з'явилися повідомлення, що Сільвестр Сталлоне та його дружина розлучаються після 25 років шлюбу. Подружжю довелося б ділити 400 мільйонів доларів і всю нерухомість, що вони мають. Але замість розлучення пара вирішила зняти реаліті-шоу і бути разом.

Сільвестр Сталлоне з дружиною в парному вбранні потрапили в об'єктив папараці

Незабаром після повідомлень, що 76-річний актор та 54-річна модель вирішили дати своєму шлюбу ще один шанс, закохані потрапили до об'єктивів папараці. Їх зняли разом у Калабасасі, коли вони робили різдвяні покупки.

Для рідкісного спільного виходу у світ після всього цього галасу Сільвестр Сталлоне та Дженніфер Флавін обрали парні вбрання. Джен і мама трьох дочок актора обрала сині джинси, які заправила у високі коричневі чоботи, білу футболку та пісочний меланжевий жакет. Зірка фільму "Роккі" теж одягнув сині джинси, коричневі черевики, білу футболку та пісочний меланжевий светр.

Подружжя йшло під руку так, ніби між ними не пробігла кішка, ніби вони не заявили на весь світ, що у їхніх стосунках є проблеми.

Закордонні ЗМІ повідомляли, що на розлучення подала дружина Сільвестра Сталлоне, звинувативши його у розтраті сімейного майна. На той момент актор визнав, що стосунки вже не врятувати, і навіть дав дозвіл дружині використати їхній пляжний будиночок у Палм-Біч, а також повернути дівоче прізвище. Дженніфер вимагала не лише розділити майно та отримувати аліменти, а й заборонити актору розпоряджатися сімейними коштами на час шлюборозлучного процесу.

Нагадаємо, Дженніфер Лопес у широких штанах та блузі на одне плече показала ідеальне вбрання для святкування Нового року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ