Today.ua

Розбір гардеробу: чотири ознаки, що ваша весняна куртка вийшла із моди

Хоч холоду вже немає, але все ще занадто холодно ходити без верхнього одягу. Пропонуємо вам оцінити свою демісезонну куртку, щоб зрозуміти, чи не вийшла вона із моди. Стилісти назвати чотири ознаки, які є у неактуальних моделей.

Весняні куртки, що вийшли з моди

Куца шкірянка

Популярні у 2010-х роках короткі шкіряні куртки, які не можна носити ніяк інакше, а лише у розстебнутому вигляді, не варті стильних дівчат. Така річ зіпсує навіть найтрендовіше вбрання.

Краще купити об'ємну шкіряну куртку або піджак.

Приталена куртка

Куртки-гусенички, під які неможливо вдягнути нічого крім футболки чи тонкого лонгсліву - давно забуте минуле. Під низ не надіти жодного сучасного об'ємного светра, і скласти багатошаровість.

Краще обрати об'ємну стьобану куртку.

Дафлкот

Це однобортне пальто прямого силуету довжиною три чверті, із щільної вовняної тканини, з капюшоном та своєрідними застібками у свій час були дуже популярні. Але мода на них давно минула. Якщо дівчина виходить у такому пальті, значить вона зовсім не розуміється на моді і не стежить за трендами.

Зараз дуже багато трендових укорочених пальто або вовняних піджаків, які зроблять образ сучасним.

Парку

"Золота ера" цього верхнього одягу вже давно минула. У свій час на вулицях можна було побачити дівчат у парках одну за одною. Більше того, у них все ще з'являються жінки в Європі, але мода на них пройшла вже як кілька років, а то й десяток. Якщо парка ще висить у вашій шафі, то її сміливо можна викидати, в моду вона вже точно не повернеться.

На зміну краще взяти бомбер, об'ємну шкіряну куртку, а ще краще вінтажну, тренч, плащ, стьобану куртку. Або одну з найтрендовіших курток на весну 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ