Today.ua

Розбагатіють на наступному тижні: астрологи назвали три знаки Зодіаку, які отримають гроші 23-29 січня

Наступний тиждень стане особливо вдалим для трьох знаків Зодіаку. Астрологи склали їхні гороскопи і дійшли висновку, що в період з 23 по 29 січня розбагатіють Стрільці, Леви та Овни.

Стрілець

Кінець січня стане успішним для представників цього вогняного знаку Зодіаку. Вони звикли багато витрачати, тому крупна сума, яку їм вдасться заробити, швидко зникне. Стрільці люблять робити імпульсні покупки – це їхня слабкість. Вони можуть легко спустити заробіток на придбання дорогої речі, якої особливо не потребують. "Прозріння" прийде пізніше - і придбання валятиметься без потреби.

Овен

Овни невдовзі зможуть знайти високооплачувану роботу. Їм посміхнеться вдача: вони можуть отримати спадщину, допомогу від родичів або подарунок від друзів. Деякі представники цього знаку знайдуть крупну купюру просто на вулиці. Езотерики порадили Овнам не витрачати кошти на непотрібні речі та переглянути своє ставлення до фінансів, щоб не залишитися біля розбитого корита.

Лев

Леви легко заробляють пристойні суми і не менш легко з ними розлучаються. Наступного тижня їм можуть підняти зарплатню чи виплатити довгоочікувану премію. Леви можуть отримати значну виплату на навчання або відкриття своєї справи. Краще інвестуватиме фінанси, а не витратити їх на хвилинні задоволення.

Нагадаємо про знаки Зодіаку, яким не можна позичати гроші, вони не повертають борги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ