Today.ua

Розповніла Настя Каменських у сукні з корсетом вперше за довгий час з'явилася на публіці

Українська співачка Настя Каменських та її чоловік Потап з'явилися разом у Ізраїлі. Зірки українського шоу-бізнесу приєдналися до інших артистів, включно з Володимиром Дантесом, щоб виступити на благодійному концерті в Тель-Авіві на підтримку України. 35-річна виконавиця здивувала своїм зовнішнім виглядом – вона знову виглядає як у 2014 році, коли усі думали, що зірка вагітна.

Настя Каменських з'явилася на сцені в дуже гарному вбранні. Її вибір пав на чорну сукню з подовженим корсетом, високим розрізом до стегна на спідниці, довгими рукавами, ефектним глибоким декольте та вишивкою. Образ співачка завершила високими чоботами-панчохами, своє кучеряве волосся вона залишила розпущеним і нанесла яскравий макіяж.

За п'ять місяців війни Настя Каменських набрала зайву вагу. Спочатку в Мережі навіть ходили чутки, що виконавиця може бути вагітна. Але, мабуть, стрес, нерви та переживання зробили свою справу, артистка заїдала емоції і знову погладшала. Виглядає зірка майже так само, як у 2014 році, коли вона лише розпочинала свій зоряний шлях. Тоді майже всі думали, що Настя чекає на дитину, причому від Потапа, який на той момент ще був одружений з Іриною Горовою. Нагадаємо, Настя Каменських зізналася, де була з Потапом у перший день війни: "Я прокинулася від крику".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ