Today.ua

Анна Трінчер похвалилася пишною фігурою у топі та міні-шортах

Зірка серіалу "Школа" Анна Трінчер перестала соромитись свого тіла. Вона зізналася, що набрала вагу, але це її не дуже турбує. Артистка вирішила покінчити зі своїми комплексами.

Анна Трінчер позувала в одній білизні. Вона зізналася, що їй ще багато працювати над собою. Проте зовнішність загалом її влаштовує. Актриса та співачка назвала своє тіло храмом, який вона любить.

"Головне, що я його люблю і більше не комплексую, що ви можете побачити в мене щось "зайве"", - наголосила улюблениця публіки.

Представниця України на "Дитячому Євробаченні 2015" наголосила, що з 12-річного віку соромилася своєї фігури. Анні здавалося, що вона має зайві кілограми. Вона навіть у спеку носила корегуючу білизну, щоб здаватися стрункішою.

Трінчер також знялася в ефектному вбранні – вона одягла жовті міні-шорти та кроп-топ у тон. Поп-діва накинула на плечі білу блузу оверсайз.

Співачка розпустила волосся і взяла в руки великий букет червоних троянд. Вона поскаржилася, що розповніла під час війни.

"Коротше! Все, що я вам говорила вчора про фігуру - повна фігня! За час війни розкабаніла. Все, я пішла плакати, бо не розумію, що не так. Їм не багато! Займаюся, солодке майже не їм. Вага стоїть", - поділилася зірка з фанатами.

Нещодавно Анна Трінчер зробила пластику та збільшила груди. Актриса показала, як виглядає у прозорій білизні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ