Today.ua

Розповнів і постарів: Арестовича через 4 місяці після звільнення помітили на пляжі в Тель-Авіві

Батальйон "Монако" поповнився ще однією особою. За кордоном на березі Середземного моря помітили колишнього позаштатного радника Офісу президента України Олексія Арестовича.

Український політичний діяч, у минулому актор, потрапив до об'єктивів очевидців, які також відпочивали в Ізраїлі. Відео та фото з 47-річним військовим оглядачем потрапило до Мережі.

"Викреслюю Арестовича зі списку крашей цього сезону. Це ж треба було таке черево від'їсти. Прямо зараз. Пляж у Тель-Авіві. З дружиною та дитиною", - йдеться у публікації на телеканалі у Телеграм.

Варто зазначити, що посаду позаштатного радника Офісу президента Зеленського Олексій Арестович залишив 17 січня 2023 року, прослуживши два роки. За 4 місяці після звільнення зовнішній вигляд завжди підтягнутого оглядача, якого навіть називали секс-символом та головним заспокійливим воєнного часа в Україні, сильно змінився. Арестович помітно погладшав, відростив "пивне" пузо. Деякі відзначають, що саме так виглядає людина, яка втратила роботу і їй нікуди постійно бігти, що тримало б у формі.

Також залишається відкритим питання, як Олексію вдалося виїхати із країни.

Нагадаємо, Олексій Арестович показав рідкісне фото із дружиною – Анастасія без макіяжу виглядає як дівчинка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ