Today.ua

“Працювали над проблемами більше року“: Камалія розповіла, що пішла від чоловіка-мільярдера

Величезною несподіванкою для фанатів стало повідомлення Камалії, що вона та її чоловік, пакистанський мільярдер розлучаються. Разом вони були понад 20 років та виховують двох дочок.

Важливі новини виконавиця повідомила у соціальних мережах.

Перші чутки про проблеми пари з'явилися, коли українська співачка поїхала з Лондона, де перебувала разом із чоловіком та доньками з початку війни. Ходять чутки, що причиною стала сварка подружжя через дочку Захура від його колишньої дружини-росіянки. Однак, чи стало це причиною розлучення, невідомо.

"З важким серцем ми просуваємося вперед порізно. Ми справжні люди з реальним життям, зі справжніми сім'ями, друзями та колегами, - зазначила в публікації Камалія. - Ми старанно працювали над нашими проблемами протягом останнього року, і дійшли висновку, що хоча ми дуже любимо один одного, ми залишимося розділеними і більше не будемо партнерами у шлюбі, при цьому ми залишаємося партнерами у вихованні дітей і прагнемо разом виховувати та стати дорогими друзями та відданими батьками наших улюблених дочок Арабелли та Мірабели”.

Камалія зазначила, що 20 років вона з чоловіком були прикладом гармонійної української родини, і після розлучення планують стати для оточуючих прикладом ідеальних колишніх, які продовжують співіснувати навіть після розлучення.

Нагадаємо, Камалія розповіла про тяжку хворобу, яка змінює її зовнішність: "Я набрякаю як кулька".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ